Ατομικά πιτσάκια αλά Ελληνικά


ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Υλικά
Τρεις κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλυτζανάκι του καφέ ηλιέλαιο
Μία κούπα περίπου χλιαρό νερό

Για τη σάλτσα, και τη γέμιση
Μία ντομάτα πολτοποιημένη
Μία σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
Φέτα τριμμένη
Κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
Ρίγανη
Ελιές

Έκανα τη ζύμη με τα υλικά, και την άφησα σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Την έκανα ρολό και την έκοψα σε φέτες 1,5 εκατοστού πάχος, τις έβαλα σε ταψί με λαδόκολλα, και άνοιξα κάθε φέτα σε δίσκο.
Ανακάτεψα την ντομάτα με το σκόρδο και μία κουταλιά λάδι, έβαλα
πάνω στους δίσκους από μία κουταλιά, μετά το τυρί φέτα, κρεμμύδι, πιπεριά, ελιά, έριξα ρίγανη, και τέλος λίγο ελαιόλαδο, και μικρές φέτες από ντομάτα.
Έψησα στους 200 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
Να σας πω πως τα μισά τα έκανα νηστίσιμα, έβαλα φέτα νηστίσιμη.
Ήταν πολύ ωραία !!!