Μοσχαράκι με μελιτζάνες στη γάστρα

Μοσχαράκι με μελιτζάνες στη γάστρα σερβιρισμένο σε λευκό πιάτο

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Έβρασα για 40 λεπτά το ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ στη χύτρα.
  2. Τηγάνισα λίγο τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ να πάρουν χρώμα και τις έστρωσα στη γάστρα.
  3. Έβαλα και το κρέας.
  4. Έκανα μια σάλτσα με 2 ώριμες ΝΤΟΜΑΤΕΣ, 3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ μέτρια, 2 σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ, λίγη ΠΑΣΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και ΜΑΪΝΤΑΝΟ.
  5. Την έριξα πάνω από τις μελιτζάνες και προσθεσα λίγο ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.
  6. Έψησα για αλλά 30 λεπτά.

Δείτε επίσης: 



Δημιουργός συνταγής: αναστ γεώ