Ομελέτα ρολό γεμιστό με τυρί κρέμα, τριμμένη γραβιέρα και ζαμπόν



ΟΜΕΛΕΤΑ ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά 8 αυγά με λίγο αλάτι, μαύρο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
  2. Στρώνουμε σε ένα ταψάκι 25*30 αντικολλητικό χαρτί, αδειάζουμε τα χτυπημένα αυγά και βάζουμε σε όλη την επιφάνεια λεπτές ροδέλες ντομάτας.
  3. Ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά, στους 170 βαθμούς, στον αέρα.
  4. Όταν ψηθεί η ομελέτα, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αναποδογυρίζουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί.
  5. Στρώνουμε μία λεπτή στρώση κρέμα τυρί, πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα και βάζουμε σε όλη την επιφάνεια φέτες ζαμπόν.
  6. Με την βοήθεια του χαρτιού την τυλίγουμε σε ρολό.
  7. Τυλίγουμε το ρολό με αντικολλητικό χαρτί και το τοποθετούμε ξανά στο ταψί.
  8. Ψήνουμε το ρολό για 10 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
  9. Στολίζουμε το ρολό με ροζέτες τυρί κρέμα και άνηθο.


Credits: