
Υλικά
Παντεσπάνι
5 αυγά1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη
1 κούπα του τσαγιού αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 κ.σ. Νες καφέ
(Χρησιμοποίησα ταψί 28αρι)
Το ψήνουμε στους (170°C για 30-35 λεπτά).
2 κούπες του τσαγιού ζάχαρη
1 κ.σ. Νες καφέ
1 κούπα του τσαγιού αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 κ.σ. Νες καφέ
(Χρησιμοποίησα ταψί 28αρι)
Το ψήνουμε στους (170°C για 30-35 λεπτά).
Σιρόπι
1 κούπα του τσαγιού νερό2 κούπες του τσαγιού ζάχαρη
1 κ.σ. Νες καφέ
Λίγο κονιάκ
(Το βράζουμε για λίγο).
1 κουτί Φιλαδέλφεια
4 κρόκοι αυγών
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη άχνη.
Από πάνω ρίχνουμε τρούφα η κακάο!
Το σιροπιάζουμε και μετά κάνουμε την κρέμα.
(Το βράζουμε για λίγο).
Κρέμα
1 κουτί κρέμα γάλακτος φυτική (το πράσινο κουτί) 500 γραμ.1 κουτί Φιλαδέλφεια
4 κρόκοι αυγών
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη άχνη.
Από πάνω ρίχνουμε τρούφα η κακάο!
Εκτέλεση
Ψήνουμε το παντεσπάνι, το αφήνουμε να παγώσει και το κόβουμε στη μέση.Το σιροπιάζουμε και μετά κάνουμε την κρέμα.
Δημιουργός συνταγής: Ελενη Τσιουκανη