
Εύκολα και πολύ αφράτα!
Υλικά
- 4,5 κούπες χλιαρό νερό
 - 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
 - 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
 - 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
 - 4,5 φλυτζάνια αλεύρι (ή λίγο παραπάνω, θα το δείτε, να γίνει μαλακή η ζύμη μας)
 
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει πολύ καλά.
 - Ανοίγουμε μικρά φυλλαράκια και βάζουμε τυρί ή ζαμπόν - μπέικον και κασέρι.
 - Κλείνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο στο πετρογκάζ!
 
Δημιουργός συνταγής: Theodosia Halvatzh