Ζαμπονοτυρόπιτα σουφλέ


ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΟΥΦΛΕ

Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλα κρούστας
  • 700 ml γάλα
  • 3 αυγά
  • 300 γρ. τυριά διαφορά που λιώνουν (εγώ έβαλα κασέρι και ρεγγάτο)
  • 300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • λάδι για το άλειμμα των φύλλων

Εκτέλεση

  1. Σε ένα λαδωμένο ταψάκι βάζω 4 φύλλα κρούστας λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά με το γάλα και το γιαούρτι, προσθέτω το ζαμπόν, τα τυριά και 3 - 4 φύλλα κρούστας που τα έχω κόψει σε κομμάτια.
  3. Ανακατεύω καλά και το στρώνω πάνω από τα φύλλα.
  4. Βάζω ακόμα τέσσερα φύλλα κρούστας λαδώνοντας τα και αυτά.
  5. Αφήνω μισή ώρα να τραβήξουν τα υγρά και ψήνω στον αέρα, στους 180 βαθμούς, μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα!!!


Credits:

Αλεξάνδρα Κυριάκη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ