3 βανίλιες ή 1 1/2 κουταλάκι εσάνς βανίλιας ή ξύσμα
1 φακελάκι τρούφα
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να λιώσει (αν βάλουμε λάδι χτυπάμε πρώτα τα αβγά με τη ζάχαρη και μετά προσθέτουμε το λάδι σταδιακά).
Προσθέτουμε ένα - ένα τα αβγά και τις βανίλιες, συνεχίζουμε για λίγο το χτύπημα και μετά χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το γιαούρτι και το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ.
Το χτυπάμε λίγο ακόμα ίσα - ίσα να διαλυθεί το αλεύρι και προσθέτουμε την τρούφα.
Το βάζουμε σε βουτυρωμένη 28άρα φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, πάνω - κάτω αντίσταση για περίπου 1 ώρα (το ψήσιμο είναι πάντα ανάλογα με το φούρνο).
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!