
ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ
Υλικά
- 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι
- 150 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
- 150 γρ. ενταμ τριμμένο
- 100 γρ. κεφαλοτύρι
- 10 φέτες σαλάμι μπύρας σε κομμάτια
- 600 ml Νουνού γεύσεις σπιτικές
- 5 - 6 φέτες τυρί του τοστ
Εκτέλεση
- Βράζουμε το μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά.
- Σουρώνουμε και το ρίχνουμε σ' ένα πυρέξ.
- Προσθέτουμε τα τυριά, σοτάρουμε λίγο το σαλάμι σε ένα τηγανάκι και το ρίχνουμε κι αυτό μέσα στο πυρέξ μαζί με το γάλα.
- Ανακατεύουμε καλά και σκεπάζουμε την επιφάνεια με τυράκια του τοστ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα το σουφλέ μας.
Δημιουργός συνταγής: Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou
