
ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ, ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Υλικά
- 2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
- 300 γρ. φράουλες
- 400 γρ. τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
- 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 470 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
- 80 γρ. ζάχαρη
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μούλτι τις φράουλες ώστε να γίνουν πολτός.
- Χτυπάμε με μίξερ τη Φιλαδέλφεια με το χυμό λεμονιού.
- Προσθέτουμε τη φυτική κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και τη βανίλια στο τυρί και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Βουτάμε τα σαβαγιάρ στον πολτό φράουλας και κάνουμε μια στρώση σε πυρέξ.
- Στρώνουμε από πάνω τη μισή κρέμα.
- Από πάνω άλλη μία στρώση σαβαγιάρ και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
- Γαρνίρουμε με φράουλες και βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou
