Μοσχαράκι λεμονάτο



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ

Ένα μαμαδίστικο Κυριακάτικο φαγητό που το απολαύσαμε στο τραπέζι μας δεόντως!!!
Απλό αλλά πεντανόστιμο!!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω ελαφρώς το ΜΟΣΧΑΡΙ μου. 
Ρίχνω 1 μεγάλο ΚΡΕΜΜΥΔΙ, σβήνω με ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ, ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ και το βράζω σε χαμηλή φωτιά.
Όταν είναι έτοιμο στύβω 1 ΛΕΜΟΝΙ, 1 κουταλιά της σούπας ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, τα χτυπάω και τα περνάω από το μικρό σουρωτήρι.
Κουνάω την κατσαρόλα μου, παίρνει μια βράση και το κλείνω.
Και το ρύζι το κάνω μετρητοίς... 2,5 ζωμό - 1 ρύζι. Έβαλα και καρότα για τις μικρές μας...

Credits: Άννα Γιαννίκου