
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ
Υλικά
Για το σιρόπι:
Για την πίτα:
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
- 750ml νερό
- 500γρ. ζάχαρη
- 1 φλούδα λεμονιού
- 1 ξύλο κανέλας
Για την πίτα:
- 450 γρ. φύλλο κρούστας
- 250 ml σπορέλαιο
- 200 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 4 αυγά μεσαία
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (10γρ.)
- 2 βανιλίνες
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί