
Υλικά (για ταψί 30X24)
- 500 γρ. νερό
- 500 γρ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. ζάχαρη
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χυμό από φρέσκο πορτοκάλι
- 1 βανιλέτα
- 1 κοφτό κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 5 κουταλιές σουσάμι
- 20 αμύγδαλα ολόκληρα λευκά
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού