Κοτόπιτα με λαχανικά

Υλικά

2 κρεμμύδια,
2 καρότα,
3 πιπεριές (1πράσινη 1 κόκκινη 1 πορτοκαλί)
250 γρ. μανιτάρια
2 μεγάλα φιλέτα κοτόπουλου
2 αυγά
1 κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
300 γρ.σκληρό τυρί τριμμένο
10 χωριάτικα φύλλα
λάδι για ράντισμα των φύλλων και σουσάμι.

Εκτέλεση

Βράζουμε και κομματιάζομαι τα φιλέτα.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας.
Σε αντικολλητικό τηγάνι έβαλα 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αφού έκαψε καλά το τηγάνι. Σοτάρισα πρώτα το κρεμμύδι μετά έριξα τις πιπεριές τα καρότα και τα άφησα περίπου 5 λεπτά. Πρόσθεσα το κοτόπουλο την πάπρικα αλάτι πιπέρι και στο τέλος τα μανιτάρια.
Συνέχισα το σοτάρισμα άλλα 5 λεπτά και έριξα την κρέμα γάλακτος.
Μόλις έπηξε τα απέσυρα από τη φωτιά.
Πρόσθεσα τα αυγά και το τυρί. Λάδωσα 1 40άρι ταψί και έστρωσα 5 φύλλα κάτω ραντίζοντας κάθε φύλλο με λάδι.
Άδειασαν το μείγμα και συνέχισα μέχρι τα άλλα 5 από πάνω.
Έστριψα τις άκρες λάδωσα καλά το πάνω φύλλο, έριξα λίγο σουσάμι και έψησα την κοτόπιτα στους 180 βαθμούς για 1 ώρα στις αντιστάσεις.


Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou