Ναπολέων



ΝΑΠΟΛΕΩΝ


ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΓΛΥΚΟ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ !!!!! ΝΑΠΟΛΕΩΝ!!!!!!!!!!!!!!! ..

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΥΛΛΩΝ:::
2 αυγα,
1 φλυντζ.του ελληνικου καφε γαλα,
1 φλυντζ του ελληνικου σπορελαιο,
2 φλυντζ.του ελληνικου καφε ζαχαρη,
1 βανιλια,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
και περιπου μισο κιλο αλευρι!!!!

Βαζουμε στην λεκανη αυγα-ζαχαρη-σπορελαιο-γαλα-βανιλια-μπεικιν και ανακατευουμε με συρμα!
Ριχνουμε σιγα-σιγα το αλευρι και ζυμωνουμε !!!!
Κοβουμε την ζυμη σε 3 ισα μερη και τα ανοιγουμε σε λεπτα φυλλα!
Τα βαζουμε στο μεγαλο ταψι φουρνου η λαδωμενο η λαδοκολα απο κατω και τα ψηνουμε στους 200 β προθερμασμενο για 7 λεπτα (δηλαδη το καθενα μονο του ψηνουμε 3).
Τα βγαζουμε και τα βαζουμε πανω σε ενα τραπεζομαντιλο να κρυωσουν!!

ΚΡΕΜΑ:
Βαζουμε 2 κιλα γαλα με 12 κ.σ.ζαχαρη να ζεσταθει!
Εχουμε προηγουμενως βγαλει λιγο κρυο γαλα σε μπολ και ριξαμε μεσα 240 γρ κορν φλαουρ!
Ριχνουμε το μείγμα στο ζεστο γαλα ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και την μοιραζουμε σε δυο μπολ!
Στο ενα ριχνουμε 2 κ.σ κακαο !!!
Και συνεχιζουμε βαζουμε το ενα φυλλο στο ταψι!
Ριχνουμε κρεμα πανω στην κρεμα βαζουμε το αλλο φυλλο!!
Και συνεχιζουμε κρεμα φυλλο κρεμα!
Και τελος καρυδια!
Γινεται να.γινει η κρεμα και σκετη σοκολατανενια!
Γινεται να μπουν και καρυδια ενδιαμεσα!
Γινεται να γινει η δοση ζυμης διπλη και να γινουν ποιο πολλα φυλλα!!!