
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ
Υλικά
- 1 κουτί φυτική σαντιγί Μόρφατ
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
- 1 μπανάνα λιωμένη
- 1 κουταλιά σούπας μέλι
- 1 φάκελο Άνθος στιγμής (βγαίνει σε διάφορες γεύσεις Φράουλα, καραμέλα, μπισκότο, σοκολάτα, βανίλια)
- Μπισκότα Digestive
Εκτέλεση
- Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα άνθος αραβοσίτου με γεύση της επιλογή σας, και το φρέσκο γάλα.
- Χτυπάμε για λίγα λεπτά μέχρι να σφίξει και προσθέτουμε την σαντιγί Μόρφατ και το ζαχαρούχο. Χτυπάμε το μείγμα μας για 5 με 6 λεπτά μέχρι να γίνει μια πολύ αφράτη κρέμα...ρίχνουμε και την μπανάνα κομματάκια μέσα στο μπλέντερ και αλέθουμε ..ρίχνουμε και την μια κουτάλια μέλι για να μην πιάσει κρυστάλλους το παγωτό!!!
- Σε ένα μεγάλο Μπολ έχουμε αραδιάσει τα μπισκότα Digestive και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, με φαρδύ στόμιο, βάζουμε παγωτό επάνω στο μπισκότο.
- Σκεπάζουμε με το άλλο μπισκότο μας και φτιάχνουμε τα σάντουιτς.
- Η ποσότητα βγάζει γύρω στα 40 τεμ ανάλογα το μέγεθος του μπισκότου!
- Μπορούμε εναλλακτικά να βουτήξουμε το μισό, σε λιωμένη σοκολάτα και σε ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, μπορούμε μέσα να ψιλοκόψουμε φρούτα.
- Μπορούμε να σπάσουμε χοντροκομμένα τα μπισκότα και να τα λούσουμε με την κρέμα και να σπάμε κομμάτια παγωτό.
- Μπορούμε να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς!!

Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou