Παγωτό με γεύση Μπανάνα



ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ


Υλικά

  • 1 κουτί φυτική σαντιγί Μόρφατ
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
  • 1 μπανάνα λιωμένη
  • 1 κουταλιά σούπας μέλι
  • 1 φάκελο Άνθος στιγμής (βγαίνει σε διάφορες γεύσεις Φράουλα, καραμέλα, μπισκότο, σοκολάτα, βανίλια)
  • Μπισκότα Digestive


Εκτέλεση

  1. Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα άνθος αραβοσίτου με γεύση της επιλογή σας, και το φρέσκο γάλα.
  2. Χτυπάμε για λίγα λεπτά μέχρι να σφίξει και προσθέτουμε την σαντιγί Μόρφατ και το ζαχαρούχο. Χτυπάμε το μείγμα μας για 5 με 6 λεπτά μέχρι να γίνει μια πολύ αφράτη κρέμα...ρίχνουμε και την μπανάνα κομματάκια μέσα στο μπλέντερ και αλέθουμε ..ρίχνουμε και την μια κουτάλια μέλι για να μην πιάσει κρυστάλλους το παγωτό!!!
  3. Σε ένα μεγάλο Μπολ έχουμε αραδιάσει τα μπισκότα Digestive και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, με φαρδύ στόμιο, βάζουμε παγωτό επάνω στο μπισκότο.
  4. Σκεπάζουμε με το άλλο μπισκότο μας και φτιάχνουμε τα σάντουιτς.
  5. Η ποσότητα βγάζει γύρω στα 40 τεμ ανάλογα το μέγεθος του μπισκότου!
  6. Μπορούμε εναλλακτικά να βουτήξουμε το μισό, σε λιωμένη σοκολάτα και σε ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, μπορούμε μέσα να ψιλοκόψουμε φρούτα.
  7. Μπορούμε να σπάσουμε χοντροκομμένα τα μπισκότα και να τα λούσουμε με την κρέμα και να σπάμε κομμάτια παγωτό.
  8. Μπορούμε να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς!!


Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget