Σοκολατάκια με Ινδοκάρυδο

Σοκολατάκια με τριμμένη καρύδα

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


Αυτά τα λαχταριστά σοκολατάκια με ινδοκάρυδο είναι εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας έναν εξωτικό συνδυασμό καρύδας και σοκολάτας που θα σας ξετρελάνει!


Υλικά

  • 430 γρ. σοκολάτα γάλακτος
  • 3 φλιτζάνια ινδοκάρυδο
  • 1 φλιτζάνι ζαχαρούχο γάλα


Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  2. Πλάθουμε το μείγμα σε ορθογώνια μπαστουνάκια και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα. 
  3. Βάζουμε τα μπαστουνάκια στην κατάψυξη για να σφίξουν, για περίπου 30 λεπτά.
  4. Λιώνουμε τη σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει λεία και γυαλιστερή.
  5. Βγάζουμε τα μπαστουνάκια καρύδας από την κατάψυξη και τα βουτάμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα, φροντίζοντας να καλυφθούν πλήρως.
  6. Τοποθετούμε τα σοκολατάκια ξανά πάνω στη λαδόκολλα και τα στολίζουμε με λίγο ινδοκάρυδο από πάνω.
  7. Αφήνουμε τα σοκολατάκια να στερεοποιηθούν και τα διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.


Δημιουργός συνταγής: Gianna Apostolou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget