
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Αυτά τα λαχταριστά σοκολατάκια με ινδοκάρυδο είναι εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας έναν εξωτικό συνδυασμό καρύδας και σοκολάτας που θα σας ξετρελάνει!
Υλικά
- 430 γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 3 φλιτζάνια ινδοκάρυδο
- 1 φλιτζάνι ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Πλάθουμε το μείγμα σε ορθογώνια μπαστουνάκια και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα.
- Βάζουμε τα μπαστουνάκια στην κατάψυξη για να σφίξουν, για περίπου 30 λεπτά.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει λεία και γυαλιστερή.
- Βγάζουμε τα μπαστουνάκια καρύδας από την κατάψυξη και τα βουτάμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα, φροντίζοντας να καλυφθούν πλήρως.
- Τοποθετούμε τα σοκολατάκια ξανά πάνω στη λαδόκολλα και τα στολίζουμε με λίγο ινδοκάρυδο από πάνω.
- Αφήνουμε τα σοκολατάκια να στερεοποιηθούν και τα διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.
Δημιουργός συνταγής: Gianna Apostolou