Υλικά (για 20 τεμάχια)
3 Μήλα μέτρια καθαρισμένα σε κύβους100 γρ καραμέλες γάλακτος μαλάκες και ψιλοκομμένες
1.1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπα ζάχαρη
2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουτάλια του γλυκού μαγειρική σόδα
1/4 κούπας λιωμένο βούτυρο
2 Αυγά
1/4 κούπας γάλα
200γρ κρέμα γάλακτος ..1 μικρο κουτί..
λίγο χυμό λεμονιού
1 χούφτα καρύδια χοντροκομμένα ..50γρ..
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το αλεύρι με την ζάχαρη το Μπέικιν την σόδα όλα μαζίΣε ένα άλλο μπολ χτυπήστε τα αυγά ρίξτε το λιωμένο βούτυρο μέσα στα αυγά αφού έχει κρυώσει λίγο μαζί με το γάλα και την κρέμα γάλακτος αφού την έχετε χτυπήσει προηγουμένως την κρέμα με το λεμόνι.
Ρίξτε όλα τα υγρά στο αλεύρι
Ανακατέψτε καλά και ρίξτε μέσα τα μήλα τα καρύδια και τις καραμέλες γάλακτος
Βουτυρώστε και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά η μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.

Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou