
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΦΡΑΤΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΑΣΤΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!
Υλικά
1 παντεσπάνι βανίλιας έτοιμο που περιλαμβάνει 3 πάτους!
4 φακελάκια σκόνη βανίλιας ΓΙΩΤΗΣ τις χτυπάμε όπως αναγράφει πάνω.
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
Βράσιμο 3 λεπτά. .
2 κούπες άχνη ζάχαρη,
2 κουταλιές της σούπας γάλα.
4 φακελάκια σκόνη βανίλιας ΓΙΩΤΗΣ τις χτυπάμε όπως αναγράφει πάνω.
Σιρόπι
1 ποτήρι νερού νερό1 ποτήρι νερού ζάχαρη
Βράσιμο 3 λεπτά. .
Σαντιγί
1 μόρφατ μεταλλικό κουτί,2 κούπες άχνη ζάχαρη,
2 κουταλιές της σούπας γάλα.
Γαρνίρισμα
Αμύγδαλο καβουρδισμένο και κερασάκι!Εκτέλεση
(Όλα κρύα)
Τοποθετούμε τον πρώτο πάτο στην πιατέλα σιροπιάζομαι με κουτάλι ρίχνουμε στην κρέμα μια κούπα σκόνη αμυγδάλου την ανακατεύουμε και τοποθετούμε στον σιροπιασμένο πάτο.
Συνεχίζουμε βάζουμε το δεύτερο πάτο παντεσπανιού το σιροπιάζομαι και τοποθετούμε κρέμα κλείνουμε με τον τρίτο πάτο παντεσπανιου σιροπιάζομαι και τοποθετούμε σαντιγί,αμύγδαλα,κερασάκι και τοποθετούμε στο ψυγείο για όλη νύχτα!
Την επομένη κόβουμε σε κομμάτια και φτιάχνουμε πάστες ωραιότατες!

Συνεχίζουμε βάζουμε το δεύτερο πάτο παντεσπανιού το σιροπιάζομαι και τοποθετούμε κρέμα κλείνουμε με τον τρίτο πάτο παντεσπανιου σιροπιάζομαι και τοποθετούμε σαντιγί,αμύγδαλα,κερασάκι και τοποθετούμε στο ψυγείο για όλη νύχτα!
Την επομένη κόβουμε σε κομμάτια και φτιάχνουμε πάστες ωραιότατες!

Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou