
ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΟΥΡΟΥ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη μια κούπα λάδι ελαφρύ μια κούπα ζεστό γάλα 1/4 της κούπας λιωμένη μαργαρίνη δυο αυγά ένα κουταλάκι αλάτι ένα μπέικιν τα χτυπάω με σύρμα και προσθέτω σταδιακά 4 κούπες και κάτι αλεύρι.
Αφήνω δέκα λεπτά να ξεκουραστεί ανοίγω ζύμη βάζω φέτα θα χρειαστούμε 400 γραμ φέτα.
Κλείνω περνάω με αυγό και σουσάμι και ψήνω στους 180 για τριάντα λεπτά .
Βγαίνουν εννιά κομμάτια .
Κάντε διπλή δόση γίνονται αφρός!!!
Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου