Εύκολη τούρτα αμυγδάλου



ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ


Παίρνουμε έτοιμο.παντεσπάνι,η φτιάχνουμε εμείς.
Κάνουμε ενα

ΣΙΡΟΠΙ:
1 φλυντζ,τσαγιού νερό,
1 φλυντζ,τσαγιού ζάχαρη βράσιμο 3 λεπτά.

Κάνουμε και μια ΚΡΕΜΑ:
1 κιλό.γάλα,
1 φλυντζ, τσαγιού ζάχαρη,
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
2 κουταλιές της.σούπας βούτυρο,
2 κρόκους αυγών,
2 κουταλιές της σούπας σκόνη αμυγδάλου,
2 βανίλιες

ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ.

Οπότε ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε στην.πιατέλα παντεσπάνι,σιρόπιασμα,κρέμα,ξανά παντεσπάνι,σιρόπιασμα,κρέμα,τέλος παντεσπάνι σιρόπιασμα σαντιγί πάνω και γύρω.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!