Σιροπιαστό κέικ με ινδοκάρυδο



Μια συνταγή της κυρίας Aleka Thomaidou για ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Σιροπιαστό κέικ με ινδοκάρυδο

Υλικά
Πέντε αυγά
Μια φυλτζανα ζάχαρη
Μια φυλτζανα ηλιέλαιο
Μια φυλτζανα αλεύρι
Μια φυλτζανα ινδοκαρυδο
Ένα μπέικιν
Μια βανίλια
Σιρόπι
Τέσσερις φυλτζανες νερό
Τρεις φυλτζανες ζάχαρη
Φλούδες λεμονιού

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα υλικά στο μίξερ βάζουμε το μίγμα στο ταψί ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα, .
Μόλις σβησουμε τον φούρνο βάζουμε να βράσει το σιρόπι,μόλις άρχιζει να βράζει μετράμε 10 λεπτά.
Χλιαρό το κέικ ζεστό το σιρόπι οταν πιεί καλά το σιρόπι γαρνίρουμε με ινδοκαρυδο.