
ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις πατάτες κανονικά, τις ξεπλένουμε με νερό και τις ρίχνουμε σε καθαρή πετσέτα να τραβήξει τα νερά.Tις απλώνουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και ρίχνουμε αλάτι και λίγο ελαιόλαδο.
Aνακατέβουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 220 βαθμούς.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 2 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο και το βάζουμε στην εστία να ζεσταθεί χωρίς να κάψει.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 2 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο και το βάζουμε στην εστία να ζεσταθεί χωρίς να κάψει.
Προσθέτουμε τις πατάτες που είναι ήδη έτοιμες, χτυπάμε 4 - 5 αυγά με 5 κ.σ. παρμεζάνα και περιχύνουμε τις πατάτες..
Αφήνουμε να ψηθεί καλά και γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.


Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki