Τσιζκέικ με βύσσινο


ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ!

Υλικά

250 γραμμάρια μπισκότα τα κάνουμε σκόνη,
80 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο,
250 γραμμάρια κρέμα.γάλακτος,
100 γραμμάρια άχνη ζάχαρη,
300 γραμμάρια τυρί κρέμα,
200 γραμμάρια σπιτικό γλυκό κουταλιού βύσσινο

Εκτέλεση

Τοποθετούμε την σκόνη μπισκότων σε τσέρκι ρίχνουμε το βούτυρο τα ανακατεύουμε καλά,τα πατάμε να ισιώσουν και τα ψύξουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμού.
Το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Κρέμα

Χτυπάμε την κρέμα.γάλακτος με την άχνη όχι να σφίξει ρίχνουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε στο χαμηλό,
Τέλος βγάζουμε τα μπισκότα από το ψυγείο τοποθετούμε την κρέμα απαλά πάνω τους και ξαναβάζουμε στο ψυγείον .
Όταν το βγάζουμε σερβίρουμε με μπόλικο γλυκό βύσσινο με το σιρόπι του!


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou