
Σας έχει μείνει κοτόπουλο ?
Δεν το πετάμε , φτιάχνουμε μια φανταστική κοτόπιτα.
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα ψιλοκομμένη
3 στρογγυλά μανιτάρια κομμένα
Κοτόπουλο ψιλοκομμένο
Μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Βάζω λάδι στο τηγάνι, τα σοτάρω για πέντε λεπτά και στο τέλος τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν το πετάμε , φτιάχνουμε μια φανταστική κοτόπιτα.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πιπεριές , κόκκινη, κίτρινη, πράσινη, ψιλοκομμένες1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα ψιλοκομμένη
3 στρογγυλά μανιτάρια κομμένα
Κοτόπουλο ψιλοκομμένο
Μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Βάζω λάδι στο τηγάνι, τα σοτάρω για πέντε λεπτά και στο τέλος τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Έφτιαξα ένα φανταστικό φύλλο
Το άνοιξα με τα χέρια
Το άνοιξα με τα χέρια
1 Βιτάμ λιωμένο
1 φλυτζάνι χλιαρό νερό
1 κ.σ. αλάτι
Όσο αλεύρι πάρει να γίνει η ζύμη μαλακιά
Μοιράζω την ζύμη σε 2 ίσα κομμάτια
Βουτυρώνω ένα ταψί.
1 φύλλο κάτω
Την γέμιση
1 φύλλο πάνω
Βάζω κομμάτια Βιτάμ πάνω από την πίτα.
Την ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.


1 φλυτζάνι χλιαρό νερό
1 κ.σ. αλάτι
Όσο αλεύρι πάρει να γίνει η ζύμη μαλακιά
Μοιράζω την ζύμη σε 2 ίσα κομμάτια
Βουτυρώνω ένα ταψί.
1 φύλλο κάτω
Την γέμιση
1 φύλλο πάνω
Βάζω κομμάτια Βιτάμ πάνω από την πίτα.
Την ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.


Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis