
Μια συνταγή της κυρίας Ευγενίας Κοντού για ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ FERRERO από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Έτοιμα και τα Ferrero roche για τα Χριστούγεννα.
Έγιναν τέλεια!!
Έτοιμα και τα Ferrero roche για τα Χριστούγεννα.
Έγιναν τέλεια!!
Υλικά
200 γρ Μερέντα
150 γρ φουντούκια,
4 σοκοφρέτες με φουντούκια,
250 γρ κουβερτούρα,
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ένα ολόκληρο φουντούκι στο κέντρο.
Αφήνουμε να παγώσουν λίγο και κάνουμε μπαλάκια.
Στο κέντρο βάζουμε ένα ολόκληρο φουντούκι.
Λιώνουμε τη κουβερτούρα και βουτάμε μέσα.
Αφήνουμε να παγώσουν και τα τυλίγουμε σε χαρτάκι.
150 γρ φουντούκια,
4 σοκοφρέτες με φουντούκια,
250 γρ κουβερτούρα,
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ένα ολόκληρο φουντούκι στο κέντρο.
Εκτέλεση
Αλέθουμε τα φουντούκια στο μούλτι, τα ανακατεύουμε με την μερέντα, ρίχνουμε τις σοκοφρέτες τριμμένες.Αφήνουμε να παγώσουν λίγο και κάνουμε μπαλάκια.
Στο κέντρο βάζουμε ένα ολόκληρο φουντούκι.
Λιώνουμε τη κουβερτούρα και βουτάμε μέσα.
Αφήνουμε να παγώσουν και τα τυλίγουμε σε χαρτάκι.
