Κέικ μανταρινιού



ΚΕΙΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
5 αυγά,
200 γραμμάρια ζάχαρη,
200 ml σπορέλαιο,
200 ml γάλα φρέσκο,
1 βανίλια,
480 γραμμάρια αλεύρι φαρίνααπ,
1 κουταλάκι ξύσμα μανταρινιών,
(200 γραμμάρια.ζάχαρη,
και μανταρίνια κομμένα στην μέση)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε ταψί 30 λαδόκολλα!
Τοποθετούμε μέσα 200 γραμμάρια.ζάχαρη την ισιώνουμε καλά!
Βάζουμε τα κομμένα μανταρίνια με το άνοιγμα τους πάνω στην ζάχαρη!
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν 8 λεπτά!
Ρίχνουμε το σπορέλαιο, το γάλα και χτυπάμε 2 λεπτά!
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι ,την βανίλια,και το ξύσμα σιγά σιγά!
Τοποθετούμε το μείγμα πάνω στα μανταρίνια!!!
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 1 ώρα και για 10 λεπτά με σβησμένο φούρνο-το αφήνουμε μέσα -!!