
ΓΛΩΣΣΕΣ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΜΠΥΡΑΣ
Υλικά
- 90 γρ. αλεύρι
- 45 γρ. κορν φλάουρ
- 5 γρ. αλάτι
- 230 γρ. μπίρα κρύα
- 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, πρέπει να γίνει ένας χυλός, ούτε σφιχτός, ούτε αραιός.
- Βάζουμε σε μία κατσαρόλα ηλιέλαιο να κάψει.
- Αλευρώνουμε τα ψαράκια, τα βουτάμε στο κουρκούτι και στη συνέχεια τα τηγανίζουμε.
- Τα τοποθετούμε σε μία πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
- Αλατίζουμε και βάζουμε λεμόνι.
Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη