Νηστίσιμος υπέροχος μεζές!
300 γρ. ψωμί μουλιασμένο
2 κ.σ. δυόσμο
2 κ.σ. άνηθο
2 κ.σ. μαϊντανό
1 ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό από ένα λεμόνι και το ξύσμα του μαζί
θυμάρι και πιπέρι
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
αλεύρι για το τηγάνισμα
Υλικά
100 γρ. λευκό ταραμά300 γρ. ψωμί μουλιασμένο
2 κ.σ. δυόσμο
2 κ.σ. άνηθο
2 κ.σ. μαϊντανό
1 ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό από ένα λεμόνι και το ξύσμα του μαζί
θυμάρι και πιπέρι
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
αλεύρι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Διαλύουμε στο μούλτι το κρεμμύδι μαζί με τα σκόρδα και σε μία λεκανίτσα ανακατεύουμε τον ταραμά με τα παραπάνω υλικά.Τελευταίο προσθέτουμε το μουλιασμένο ψωμί.
Πλάθουμε κεφτεδάκια, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε βαθύ σκεύος και σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο μέχρι να ροδίσουν καλά σε σιγανή φωτιά!
Σερβίρουμε με μπόλικο λεμόνι!!
Πλάθουμε κεφτεδάκια, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε βαθύ σκεύος και σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο μέχρι να ροδίσουν καλά σε σιγανή φωτιά!
Σερβίρουμε με μπόλικο λεμόνι!!
Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou