
ΚΑΙ ΜΙΑΕΥΚΟΛΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ!
1 μεταλικο κουτι μορφατ,
2 κουπες τσαγιου αχνη ζαχαρη,
4 κουταλιες της σουπας κακαο,
200 ml γαλα φρεσκο!
Την χωριζουμε σε δυο μπολ και στο ενα ριχνουμε το κακαο και το χτυπαμε 1 λεπτο!
Βουτωντας δευτερολεπτα στο γαλα.σαβαριαρ τοποθετουμε στο ταπερ.η ταψι πανω τοποθετουμε ασπρη σαντιγι ξανα μπισκοτα και.πανω σοκολατενια σαντιγυ και τελος σαντιγι!
Και αντιστροφα πρωτα σοκολατενια σαντιγυ και μετα.ασπρη.
Υλικά
2 πακετα σαβαγιαρ,1 μεταλικο κουτι μορφατ,
2 κουπες τσαγιου αχνη ζαχαρη,
4 κουταλιες της σουπας κακαο,
200 ml γαλα φρεσκο!
Εκτέλεση
Χτυπαμε το μορφατ με την αχνη και 2 κουταλιες της σουπας γαλα.φρεσκο σε σφιχτη σαντιγι!Την χωριζουμε σε δυο μπολ και στο ενα ριχνουμε το κακαο και το χτυπαμε 1 λεπτο!
Βουτωντας δευτερολεπτα στο γαλα.σαβαριαρ τοποθετουμε στο ταπερ.η ταψι πανω τοποθετουμε ασπρη σαντιγι ξανα μπισκοτα και.πανω σοκολατενια σαντιγυ και τελος σαντιγι!
Και αντιστροφα πρωτα σοκολατενια σαντιγυ και μετα.ασπρη.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou