
ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η Σοκολάτα σας αρέσει;;;;Τα μπισκότα σας αρέσουν;;Ε αυτό το γλυκό τάχει όλα!Μπισκοτένια παντεσπάνια εύκολα και κρέμα σοκολάτας πάρα πολύ γευστικιά!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:
1 φλιτζανάκι του καφέ σπορέλαιο-
3 αυγά-
2 κουταλιές της σούπας αμμωνία-
1 κουταλιά της σουπας μπεικιν παουντερ-
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη-
1 ποτήρι γάλα
αλεύρι όσο πάρει!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στην λεκάνη 2 ποτήρια αλεύρι ρίχνουμε την ζάχαρη-μπέικιν-αμμωνία διαλυμένη στο γάλα και χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε μέσα-λάδι ζυμώνουμε!
Ρίχνουμε σιγά σιγά αλεύρι μεχρι να γίνει αόρατη ζύμη να μην κολλαει.
Την χωριζουμε στα 2 η και σε 3 μέρη.
Τα ανοίγουμε φύλλα ίσα με το μέγεθος του ταψιου.
Βουτυρωνουμε το ταψί τοποθετούμε το φύλλο και το ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο για 12 λεπτό φούρνο.
Όταν τα ψηνουμε τα βγάζουμε και τα αφήνουμε πάνω σε τραπεζομάντιλο να κρυώσουν.
ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε 1 λίτρο γάλα με 6 κουταλιές της σουπας ζάχαρη να ζεσταθει.
Ρίχνουμε 120 γρ κορν φλαουρ ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε 250 γρ σοκολάτα ανακατεύουμε και τέλος ρίχνουμε 50 γρ βούτυρο!
Οπότε τοποθετουμε το ένα μπισκοτένιο παντεσπάνι στο ταψί ρίχνουμε κρέμα κλείνουμε με το άλλο και τίλος λιγη κρέμα πανό και μπόλικη τρούφα.