
Υπέροχο το κλασικό κέικ και σε καρδούλες!
2 κουπες ζαχαρη
6 αυγα
Ξυσμα 2 πορτοκαλιων
1/2 κουπα πορτοκαλι
200 γρμ γιαουρτι
1 βανιλια
500 γρμ φαρινα το αλευρι που φουσκωνει μονο του
λιγο αλατι
Μοιραζω σε δυο φορμιτσες ή μια μετρια ή αλλη μικρη και σε 11 φορμακια αλουμινενια τα οποια ηταν στρογγυλα και με το χερι τα διαμορφωσα σε καρδουλες αυτοσχεδια ευκολα !!
200 γρμ αχνη
1 βανιλια
3 κ.σ χυμο λεμονιου

Υλικά
375 γρμ βουτυρο, μισο αγελαδινο - μισο μαργαρινη2 κουπες ζαχαρη
6 αυγα
Ξυσμα 2 πορτοκαλιων
1/2 κουπα πορτοκαλι
200 γρμ γιαουρτι
1 βανιλια
500 γρμ φαρινα το αλευρι που φουσκωνει μονο του
λιγο αλατι
Εκτέλεση
Η γνωστη του κεικ οπως αναγράφεται επάνω στην κόκκινη φαρίνα - αλεύρι για κέικ.Μοιραζω σε δυο φορμιτσες ή μια μετρια ή αλλη μικρη και σε 11 φορμακια αλουμινενια τα οποια ηταν στρογγυλα και με το χερι τα διαμορφωσα σε καρδουλες αυτοσχεδια ευκολα !!
Ψηνω στους 170 ° αεροθερμο.

Γλάσο άσπρο για τις καρδούλες
2 ασπραδια χτυπημενα σε μαρεγγα200 γρμ αχνη
1 βανιλια
3 κ.σ χυμο λεμονιου


Δημιουργός συνταγής: Μαιρη Καπνιση