Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια νούμερο 6 η 7
10 ποτήρια νερό
2 κουταλιές πελτέ ντομάτας κύκνος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας κοφτή βασιλικό
αλάτι-πιπέρι [εγω δεν βάζω καθόλου αλάτι αλλά προσθέτω 2 κύβους knorr χωρίς συντηρητικά δίνει πολύ νοστιμιά]
ελαιόλαδο περίπου 5 κουταλιές της σούπας
τυρί τριμμένο
Ρίχνουμε και τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά .
Ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δούμε να δέσει η σάλτσα σε δυνατή πάντα φωτιά ,Τα αφήνουμε με ελάχιστο ζουμάκι κι ειναι πεντανόστιμα !!!
καρότο
2 λεμόνια
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
5 κουταλές σούπας μαγιονέζα Kraft η καλύτερη
1/2 κουταλάκι του γλυκού κέτσαπ
Σε ένα άλλο μπολάκι έχουμε το χυμό από τα λεμόνια προσθέτουμε και μαγιονέζα ,μουστάρδα, κέτσαπ, ελαιόλαδο και μ' ένα πιρούνι τα ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι στο λάχανο καρότο και από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα μας .Ανακατεύουμε όταν έρθει η ώρα του φαγητού.
10 ποτήρια νερό
2 κουταλιές πελτέ ντομάτας κύκνος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας κοφτή βασιλικό
αλάτι-πιπέρι [εγω δεν βάζω καθόλου αλάτι αλλά προσθέτω 2 κύβους knorr χωρίς συντηρητικά δίνει πολύ νοστιμιά]
ελαιόλαδο περίπου 5 κουταλιές της σούπας
τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα να πάρουν βράση ΄Ρίχνουμε και τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά .
Ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δούμε να δέσει η σάλτσα σε δυνατή πάντα φωτιά ,Τα αφήνουμε με ελάχιστο ζουμάκι κι ειναι πεντανόστιμα !!!
Για τη σάλτσα
Λάχανοκαρότο
2 λεμόνια
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
5 κουταλές σούπας μαγιονέζα Kraft η καλύτερη
1/2 κουταλάκι του γλυκού κέτσαπ
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το λάχανο ,τρίβουμε το καρότο και σε ένα μπολΣε ένα άλλο μπολάκι έχουμε το χυμό από τα λεμόνια προσθέτουμε και μαγιονέζα ,μουστάρδα, κέτσαπ, ελαιόλαδο και μ' ένα πιρούνι τα ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι στο λάχανο καρότο και από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα μας .Ανακατεύουμε όταν έρθει η ώρα του φαγητού.
Αφαιρώντας το τυρί έχουμε νηστίσιμο πιάτο.