
ΣΤΙΦΑΔΟ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην γάστρα 2 κιλά κρεμμυδάκια καθαρισμένα πλυμένα!
Ρίχνουμε αλάτι - μαύρο πιπέρι - κόκκινο πιπέρι - ρίγανη- 1 ποτήρι ελαιόλαδο - 3 ντομάτες τριμμένες - 1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο - 2 φύλλα δάφνης - 3 σκελίδες σκόρδο - 1 κουταλιά της σούπας πελτέ αραιωμένο.
Σε ένα ποτήρι νερό τα ανακατεύουμε βάζουμε τα κομμάτια κρέατος, κοτόπουλο η κουνέλι ή μοσχάρι.. κλείνουμε το καπάκι και τοποθετούμε στους 250 βαθμούς για 40 λεπτά!
Ανοίγουμε το καπάκι και ψήνουμε για 20 λεπτά!
Ελέγχουμε το νερό σε περίπτωση εάν χρειαστεί πολύ λίγο!
Έμενα δεν χρειάστηκε.