
Μια συνταγή της κυρίας Chaido Kotsia για ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ από την ομάδα στο Facebook  ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
300 ml κρέμα γάλακτος (35% γίνεται πολύ καλό, έχω δοκιμάσει κ με λιγότερα λιπαρά αλλά η διαφορά είναι μεγάλη!)
2 φακελακια ζελέ της αρεσκείας σας (εγώ έβαλα ανανά)
1 μεγαλη κονσέρβα ΑΝΑΝΑ (που έχει σιρόπι και γι αυτό δεν βάζω καθόλου ζάχαρη)
 
Ψιλοκόβουμε τον ανανά, χτυπάμε το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το ζελέ ανακατεύουμε καλά κ στο τέλος προσθέτουμε το κομμάτια του ανανά.
Βάζουμε σε φόρμα σιλικόνης κ αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες τουλάχιστον.
Υλικά
500 γρ γιαούρτι στραγγιστό,300 ml κρέμα γάλακτος (35% γίνεται πολύ καλό, έχω δοκιμάσει κ με λιγότερα λιπαρά αλλά η διαφορά είναι μεγάλη!)
2 φακελακια ζελέ της αρεσκείας σας (εγώ έβαλα ανανά)
1 μεγαλη κονσέρβα ΑΝΑΝΑ (που έχει σιρόπι και γι αυτό δεν βάζω καθόλου ζάχαρη)
Εκτέλεση
Βράζουμε ενάμιση ποτήρι νερό κ διαλύουμε το ζελέ, προσθέτουμε το σιρόπι από τον ανανά κ αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά να κρυώσει.Ψιλοκόβουμε τον ανανά, χτυπάμε το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το ζελέ ανακατεύουμε καλά κ στο τέλος προσθέτουμε το κομμάτια του ανανά.
Βάζουμε σε φόρμα σιλικόνης κ αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες τουλάχιστον.