Καγιανάς ή στραπατσάδα με χωριάτικο λουκάνικο



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΚΑΓΙΑΝΑΣ Ή ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Καγιανάς ή στραπατσάδα με χωριάτικο λουκάνικο

Υλικά
5 μέτριες ντομάτες καλά ώριμες
1 μέτριο κρεμμύδι
1 καλό χωριάτικο λουκάνικο
3 αυγά
1 κουταλιά της σούπας συμπυκνωμένο πελτέ
Ελαιόλαδο αλάτι κ πιπέρι!!

Εκτέλεση !!
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο μέσα στο τηγάνι σας και τσιγαρίστε λίγο το λουκάνικο πρώτα.
Βγάλτε το κ βάλτε το σε ένα πιάτο κ μέσα στο ίδιο λάδι τσιγαρίστε λίγο το κρεμμύδι.
Προσθέστε την ντομάτα τριμμένη στο χοντρό του τρίφτη κ αφήστε να φύγουν τα υγρά της.
Προσθέστε κ μια κουταλιά πελτέ για να κάνει ωραίο χρώμα ο καγιανάς μας και να έχει περισσότερη γεύση .
Οταν φύγουν όλα τα υγρά προσθέστε τα αυγά και αφήστε μέχρι να γίνουν .
Προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι!!!