Τορτελίνια αλά κρεμ



Μια συνταγή της κυρίας Xristina Gewrgiopoulou για ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Τορτελίνια αλά κρεμ

Υλικά:
1 πακέτο τορτελίνια με τυρί
10 φέτες ζαμπόν τετραγωνάκια
600 γρ. τυρί τριμμένο ρεγκάτο
250 γρ. γάλα εβαπορέ και 200 γρ κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια κομμένα
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο πυρέξ μας.
Βάζουμε στην κατσαρόλα 2 κουταλιές γεμάτες βούτυρο, ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τα τσιγαρίζουμε καλά.
Μόλις είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στα πυρεξ με τα τορτελινια, ρίχνουμε και την μίση ποσότητα τυριού, το ζαμπόν, την κρέμα γάλακτος, το εβαπορέ και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά.
Ρίχνουμε από πανω της άλλη μισή ποσότητα τυριού και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμους για 30 λεπτάκια.