Κρουασάν με γέμιση κρέμα μιλφέιγ



ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ: 

1 ποτηρι και ακομα ενα μισο νερο χλιαρο,
1 φακελακι ξερη μαγια,
7 κουταλιες της σουπας ζαχαρη,
μισο ποτηρι σπορελαιο,
μια πρεζα αλατι,
1 βανιλια,
980 γραμμαρια αλευρι φαριναπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε το νερο - μαγια - ζαχαρη στο μπολ και ανακατευουμε με συρμα!
Ριχνουμε το σπορελαιο - αλατι - βανιλια και ανακατευουμε με συρμα!
Ριχνουμε 3 ποτηρια αλευρι και ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα!
Τελος προσθετουμε το υπολοιπο αλευρι σιγα σιγα και ζυμωνουμε!
Σκεπαζουμε την ζυμη για 1 ωρα!

ΚΡΕΜΑ:
Βαζουμε στην κατσαρολα 3 ποτηρια γαλα φρεσκο, 4 κουταλιες της σουπας ζαχαρη ανακατευουμε και ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας γεματες κορν φλαουερ με 2 κουταλιες αλευρι.
Ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και προσθετουμε 1 βανιλια, 2 κουταλιες της σουπας βουτυρο και ανακατευοντας την κατα διαστηματα την αφηνουμε να κρυωσει!
Τοποθετουμε την ζυμη στον παγκο και την κοβουμε σε 6 κομματια!
Αυτα τα κομματια τα φτιαχνουμε μπαλιτσες τις οποιες μπαλιτσες ανοιγουμε μικρα φυλλαρακια!
Τα βουτυρωνουμε και ανα 3 το ενα πανω στο αλλο κανουμε 2 φυλλα!
Τα κοβουμε τριγωνα τοποθετουμε γεμιση κρεμας και τα κλεινουμε και τα τοποθετουμε σε βουτυρωμενο καλα ταψι!
Τα σκεπαζουμε για 30 λεπτα!
Τελος τα αλοιφουμε με γαλα φρεσκο και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για 25 λεπτα φυσικα τον φουρνο!