Εύκολο γλυκό μόκα

Υλικά βάσης

6 αυγα,
6 κουταλιες της σουπας ζαχαρη,
6 κουταλιες της σουπας αλευρι,
7 κουταλιες της σουπας κακαο,
2 βανιλιες,
2 κουταλακια.γλυκου μπεικιν

Εκτέλεση

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να στεκεται το μειγμα!
Ριχνουμε τα υπολοιπα σιγα σιγα και ανακατευουμε με μαριζ να μην ξεφουσκωσει το μειγμα!
Τοποθετουμε σε ταψι 26 νουμερο και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για 10 με 15 λεπτα!

Σιρόπι

Βραζουμε 2 κουπες μετριες νερο με 2 κουπες μετριες ζαχαρη λιγο χυμο.λεμονιου ,2 κουταλιες της σουπας καφε φιλτρου για 4 λεπτα !Σιροπιαζουμε και τα δυο καυτα!

Κρέμα μόκα

Χτυπαμε 1.φακελο γκαρνι σκονη σε σφιχτη σαντιγυ οπως αναγραφει η συσκευασια!
Χτυπαμε.300 γραμμαρια τυρι κρεμα με 2.κουταλιες της σουπας αχνη ζαχαρη και 1/4 κουπα καφε φιλτρου!
Ενωνουμε τα δυο μειγματα απαλα και τοποθετουμε στο κρυο γλυκο!Απανω τριβουμε εαν θελουμε κουβερτουρα.


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou