Ντονατάκια - λουλουδάκια με σοκολάτα



ΝΤΟΝΑΤΑΚΙΑ - ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΣΥΝΤΑΓΗ:
Βαζουμε στο μπολ 300 γραμμαρια γαλα φρεσκο ζεστο, 2 κουταλιες της σουπας ξερη μαγια, 2 κουταλιες της σουπας ζαχαρη και τα ανακατευουμε καλα με συρμα!
Ριχνουμε 4 κουταλιες της σουπας χλιαρο λιωμενο βουτυρο και 600 γραμμαρια αλευρι αλλα σιγα - σιγα χουφτα - χουφτα,μια, πρεζα αλατι και ζυμωνουμε σε αφρατη ζυμη!
Την σκεπαζουμε για 1 ωρα!
Στην συνεχεια την μεταφερουμε στον παγκο και την κοβουμε σε μικρα κομματακια!
Αυτα τα κομματακια τα κανουμε μικρες μπαλιτσες και τις σκεπαζουμε για 30 λεπτα!
Στην συνεχεια κοβουμε μικρα τετραγωνα χαρτι λαδοκολας και ανα 6 μπαλακι κανουμε το λουλουδι!
Τα τοποθετουμε στην λαδοκολα και τα σκεπαζουμε για 30 λεπτα!
Τελος βαζουμε σπορελαιο στο τηγανι να ζεσταθει και τα τηγανιζουμε στην αρχη με το χαρτι και στην συνεχεια το βγαζουμε!
Τελος κανουμε ενα γλασσο σοκολατας και τα βουταμε!