Καριόκες



ΚΑΡΙΟΚΕΣ


Σε ποιον δεν αρέσουν;;

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπαμε σε ενα μπολ 2 πακετα μπισκοτα παπαδοπουλου πτι μπερ!
Ριχνουμε μεσα 500 γρ καρυδια χοντροκομμενα,300 γρ ζαχαρουχο γαλα,40 ml κονιακ,40 γρ κακαο,40 γρ λιωμενη κουβερτουρα,1 βανιλια,1 κ.γ.κανελα και τα ανακατευουμε .
Τελος ριχνουμε 250 γρ βουτυρο λιωμενο και ανακατευουμε.
Βαζουμε στον παγκο λαδοκολα και βαζουμε το μείγμα.
Το κλεινουμε και προσπαθουμε να του δωσουμε το στρογγυλο σχημα.
Και στην συνεχεια το βαζουμε καταψυξη ολη νυχτα..
Την επομενη το βγαζουμε και εχουμε λιωσει 750 γρ κουβερτουρα και κοβοντας καθε κομματι το βουταμε και το βαζουμε πανω στην σχαρα.
Κανουμε διακλαδωσεις με πιρούνι.
Οταν τελειωσουν ολα τα βαζουμε καταψυξη.
Οταν τα βγαζουμε εαν θελουμε το μισο η και ολοκληρο τυλιγουμε με αλουμινοχαρτο.