Χταποδάκι ξιδάτο



ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΞΙΔΑΤΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το χταπόδι στην κατσαρόλα το αφήνουμε να απορροφήσει όλα τα υγρά του.
Το σβήνουμε με λίγο ξύδι...ρίχνουμε 1/2 ποτ νερού κρασί, 1/2 ποτ νερού νερό, 1/2 ποτ νερού λάδι, 3 δαφνόφυλλα ,3-4 μπαχάρια .
Το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, δεν ξανά βάζουμε νερό.
Τέλος το βγάζουμε από την φωτιά αφού είναι έτοιμο να το καρφώνουμε με το πιρούνι και να λιώνει... Το κόβουμε κομμάτια ρίχνουμε πάνω ξύδι και ρίγανη και σερβίρουμε.
Οσο μένει στο ψυγείο τόσο ωραιότερο γίνεται..!!
Επιλέγετε χταπόδια ελληνικά γιατί απλά η γεύση του δεν υπάρχει!


Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!