Γαύρος στο φούρνο σαν τηγανητός

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα ψάρια.
  2. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε.
  3. Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και λίγο λάδι.
  4. Τοποθετούμε τον γαύρο και ρίχνουμε ακόμα λίγο λάδι από πάνω.
  5. Ψήνουμ σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς στον αέρα για περίπου 40 λεπτά και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον τηγανητό και είναι και πιο υγιεινός!
Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη