
Υλικά
150 γραμ ταραμάς220 γραμ. φέτες ψωμί
αλεύρι όσο πάρει περίπου 3 κουταλιές τις σούπας
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
8 κλωνιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
8 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο
λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τον ταραμά, το ψωμί αφού πρώτα το έχουμε μουλιάσει σε νερό και το έχουμε στύψει καλά, το άνηθο, τον μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια και τα ζυμώνουμεκαλά προσθέτοντας και το αλεύρι τόσο αλεύρι ώστε να το δούμε να γίνει το μείγμα μας σφιχτό τόσο που να πλάθεται.
Αλευρώνουμε τινάζουμε το περιττό αλεύρι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι κατά προτίμηση καλαμποκέλαιο.