Φανταστικό γλυκό με παντεσπάνι, κρέμα και ινδοκάρυδο

Υλικά

1,5 κούπα ινδοκαρυδο,
1,5 κούπα φαρίνα,
1 κγ μπεικιν,
2\3 κούπας βούτυρο,
1 κουπα Ζάχαρης,
3 αυγά χωρισμένα,
2\3 κούτας γάλα,
ξύσμα πορτοκάλι.

Για την κρέμα:

1,5 λίτρο γάλα,
6 κσ κορνφλάουρ,
5 κσ σιμιγδάλι ψιλό,
3 κρόκους,
1 ποτήρι ζάχαρη,
βανίλια 

Για την επικάλυψη

γκαρνί κ ινδοκαρυδο.

Για το σιρόπι:

1,5 κούπα νερό
1,5 ζάχαρη,
2 κσ βούτυρο,
ξύσμα λεμονιών.

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη,ρίχνουμε τους κρόκους,χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα ξεχωριστά.προσθέτουμε στο μείγμα κρόκων όλα τα υπόλοιπα υλικά κ τέλος τη μαρέγκα με μια μαρίζ καλύτερα.ψήνουμε στους 180 περίπου μισή ώρα.σιροπιάζομαι το κρύο γλυκό με το ζεστό σιρόπι.Για την κρέμα βράζουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσει η κρέμα.Την στρώνουμε επάνω από το κέικ αφού κρυώσει και τέλος προσθέτουμε την σαντιγι- γκαρνί
Γαρνίρουμε με κερασάκια και ινδοκάρυδο .
Δημιουργός συνταγής: Δάφνη Λεμονάκη, συνταγή Γκολφω Νικολου