Υλικά
1 κουτί εβαπορέ
1 κουτί νερό [γεμίζουμε το άδειο κουτί εβαπορέ για μεζούρα]
3 κουταλιές σούπας κοφτές κορν φλάουρ
3 κουταλιές κοφτές βούτυρο μαργαρίνη
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 σοκολάτα κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθούν καλά και τα βάζουμε στην φωτιά να πήξει ελαφρώς όπως θα δούμε .
Μόλις αρχίσει να πήζει ρίχνουμε το βούτυρο ,την κουβερτούρα σε κομματάκια και αρχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν όλα ένα και να λιώσει η σοκολάτα.
Σερβίρουμε σε πιάτο ,η ποτήρι πασπαλίζοντας με τρούφα σοκολάτας !!!
Τέλεια γεύση!

1 κουτί νερό [γεμίζουμε το άδειο κουτί εβαπορέ για μεζούρα]
3 κουταλιές σούπας κοφτές κορν φλάουρ
3 κουταλιές κοφτές βούτυρο μαργαρίνη
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 σοκολάτα κουβερτούρα.
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρολίτσα το εβαπορέ ,το νερό ,την ζάχαρη και το κορν φλάουρ .Ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθούν καλά και τα βάζουμε στην φωτιά να πήξει ελαφρώς όπως θα δούμε .
Μόλις αρχίσει να πήζει ρίχνουμε το βούτυρο ,την κουβερτούρα σε κομματάκια και αρχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν όλα ένα και να λιώσει η σοκολάτα.
Σερβίρουμε σε πιάτο ,η ποτήρι πασπαλίζοντας με τρούφα σοκολάτας !!!
Τέλεια γεύση!