
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ!
500 γραμμάρια σιμιγδάλι χοντρό,
400 γραμμάρια ζάχαρη,
3 πορτοκάλια το χυμό τους και το ξύσμα,
10 κουταλιές της σούπας καρύδα,
20 αμύγδαλα άσπρα
Τον τοποθετούμε σε ότι σκεύος το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε ψυγείο για 3 ώρες!
Διακοσμούμε με καρύδα, αμύγδαλα!
Υλικά
6 ποτήρια νερού νερό,500 γραμμάρια σιμιγδάλι χοντρό,
400 γραμμάρια ζάχαρη,
3 πορτοκάλια το χυμό τους και το ξύσμα,
10 κουταλιές της σούπας καρύδα,
20 αμύγδαλα άσπρα
Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στη κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε και όταν αρχίζει να βγάζει φουσκάλες τότε είναι έτοιμος!Τον τοποθετούμε σε ότι σκεύος το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε ψυγείο για 3 ώρες!
Διακοσμούμε με καρύδα, αμύγδαλα!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou