Κέικ με τρεις γεύσεις και βύσσινα

Μια συνταγή του κυρίου George Chatzigiatroudakis για ΚΕΙΚ ΜΕ 3 ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΥΣΙΝΝΑ από την ομάδα στο Facebook Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)

Υλικά

700 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠ
350 ΓΡ ΒΙΤΑΜ ΣΚΛΗΡΟ
370 ΓΑΛΑ
620 ΖΑΧΑΡΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ 2
ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ
1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΣ ΚΑΦΕ
7 ΑΥΓΑ

Εκτέλεση 

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΛΑ ..ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ,, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ..
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ 60 % ΣΕ ΒΟΥΤΗΡΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΟΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ .. ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20% ΒΑΖΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΤ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ,, ΣΤΟ ΑΛΛΟ 20 % ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ 1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ ..
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΑΣ Η ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΟΥΤΥΡΩΜΆΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ .. ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΣΤΕΓΝΗ ,, ..ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 55 - 60 ΛΕΠΤΑ.