Παγωτό φράουλα

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ...

Υλικά

500 γραμ. φράουλες
1 κρέμα σαντιγί [1 φλυτζάνι]
1 κουταλιά σούπας ξύδι βαλσάμικο
1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη .

Εκτέλεση

Λιώνουμε τις φράουλες στο μπλέντερ,η σε μούλτι ,τις βάζουμε σε ένα μπωλάκι και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη ,και την 1 κουταλιά το ξύδι.Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.Χτυπάμε την σαντυγί μέχρι να πήξει και την προσθέτουμε στο μίγμα με τις φράουλες ,ανακατεύουμε ξανά καλά το αδειάζουμε η,σε μεταλικό δοχείο παγωτού η σε ένα πλαστικό τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Ανα 1 ώρα το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ .Αυτό το κάνουμε 3 φορές άνα 1 ώρα και είναι έτοιμο!
Την συνταγή αυτή την κάνω χρόνια ,όταν την είχα δεί στην τηλεόραση από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.