Υλικά
250 γραμ ξινή μυζήθρα250 αλεύρι
50 γρ ρακί
150 γραμ νερό
1 κσ ελαιόλαδο
1 κγ αλάτι
Εκτέλεση
Αναμιγνύω σε ένα μπολ την ρακί-το νερό -το λάδι-το αλάτι και αρχίζω να προσθέτω το αλεύρι ανακατεύοντας και ζυμώνοντας μέχρι να γίνει μία ζύμη που να πλάθεται .Μπορεί να χρειαστεί και λίγο αλευριά ακόμη.
Αφήνω για 10 λεπτά να ξεκουραστεί.
Κόβω κομμάτια από την ζύμη ανοίγω με μικρό πλάστη η με το χέρι βάζω στην μέση γέμιση κλείνω καλά και τηγανίζω σε καυτό λάδι .
Ακουμπώ τις πίτες για λίγο σε απορροφητικό χαρτί--αν προλάβω -- και...τις εξαφανίζουμε όλοι!

Δημιουργός συνταγής: Aleka Thomaidou