Καγιανάς ή αλλιώς αυγά με ντομάτα



ΚΑΓΙΑΝΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΓΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

Υλικά
4 αυγά
4 με 5 ώριμες ντομάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στο χοντρό μέρος του τρίφτη
1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι-λίγη ζάχαρη
λίγη φέτα τριμμένη με το χέρι

Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες .

Εκτέλεση
Βάζουμε για λίγο τις ντομάτες σε νερό που βράζει 3 λεπτάκια αμέσως μετά κάτω από κρύο νερό κι έτσι τις ξεφλουδίζουμε εύκολα !!
Σοτάρουμε 1 μεγάλο κρεμμύδι τις ντομάτες 1 πράσινη πιπεριά
Μαγειρεύουμε μέχρι να φύγουν τα υγρά τους όλα.
Μετά ρίχνουμε λίγο λαδάκι αλάτι πιπέρι ζάχαρη κομμάτια φέτα και 4 αυγά χτυπημένα και μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθούν.
Σερβίρω πάνω σε πίτες καλαμποκιού.

Credits:
Φωτεινή Παρασκευοπουλου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ